torsdag 13 augusti 2009

Fixat byxan...



Ja jag ångrade mig här och bestämde mig för att fixa byxorna som jag hade bloggat om förut. Nu har jag smalat av dem lite och även fixat så dom är raka. Så nu är dom typ som dom ska. Jag kunde bara inte stå ut med att se dem så misslyckade hela vintern.. även om dottern var nöjd även som de var innan.


Här till höger är de nya!










Jag tar bort det andra inlägget... Så därför ska jag visa här hur dom ser ut längst ner i benen... bilden till vänster







Och så avslutar jag med en bild med hur de såg ut innan jag fixade till det jag inte var nöjd med... Jag vet inte om det syns så jättestor skillnad på bilderna. Men skillnaden i verkligheten är i alla fall stor. Dom blev mycket bättre när jag fixade dem!


Här är den gamla

Dagens andra misslyck


Idag skulle jag nog inte ha tagit fram symaskinen alls känns det som för det blir inte som jag har tänkt. Eller man ska väl inte försöka sig på att konstruera brallor utan ett vettigt mönster när man har tre barn mellan knappt två och fem år som står i en cirkel bakom som en smärre hejaklack..

Förra paret byxor blev lite väl pösiga. Och så skulle jag då göra ett par som satt bättre och då blev de för smala. Jag räddade dem dock genom att klippa av en decimeter av benen och göra byxor till lillasyster istället. Och då blev dom bra. Men där rök den finaste biten av blomdekorationen. Oh well.. Nån gång ska jag väl klura ut ett mönster som passar stora tjejen.


Tyget kommer från ett par kasserade jeans i trekvartsmodell.


Nu är vi inne på femte strömavbrottet på cirka en timma. Fortsätter det såhär är det poänglöst att försöka sy ikväll. I vilket fall ska jag nog ta ett litet avbrott från brallor en stund. Bättre lycka en annan dag. Väntar på att det ska komma ström en liten stund igen så jag kan få in bilden o kvickt publicera detta.