onsdag 29 juli 2009

Clownpyjamas till pajasen


Här har det inte blivit nåt sytt på ett par veckor. Vi har haft semester och har haft besök från Sverige. Maken är ledig på kvällarna några månader nu så en del sykvällar får ge vika åt grillning och alfapet. Så det kanske blir lite glesare ett tag framöver. Det är ju trevligt med vettja! :D
Jag hade tänkt sy ett par t-shirts till sonens femårsdag med. Men med tanke på att vi firar honom på lördag så är jag inte säker på att jag hinner det. Men det får väl annars bli innan dagisstarten.
Men i eftermiddag somnade minstingen i vagnen ett tag (hon brukar inte sova så dags annars) och då passade jag på att fixa ihop en till pyjamas till henne. Dom två stora tycker än så länge bara att det är kul när jag syr och tittar gärna på och ställer hundra frågor om allt möjligt.

Denna gång använde jag tyget från ett barnpåslakan som vi inte hade nåt passande täcke till. Vad passar bättre till familjens pajas än clowntyg? Modellen är samma som elefantpyjamasen i förra inlägget - dvs utbrottssäker för ta-av-sig-pyjamas-och-blöja-och-kissa-i-sängen-benägna barn.